Hva med å servere dette til frokost, lunsj eller dessert på 17. mai? Dette er raskt å tilberede, sunt og ikke minst godt! Jeg har brukt en blanding av vaniljeyoghurt, vaniljekesam og mager kesam. Men her er det i grunn bare å mikse og trikse som du føler for.
Havregrynene rister du enkelt ved å blande havregryn og litt kanel i en bolle. Ha 2 ss sukrin i en varm stekepanne og la det smelte. Ha havregrynene i stekepannen og rør godt. Tilsett 1 ts peanøttsmør og rør til alt er godt blandet. La blandingen steke i noen minutter under omrøring. Ta av platen og avkjøl i stekepannen. Da blir havregrynene knasende gode. Oppbevar i en lufttett beholder. Dette kan du gjøre flere dager i forveien – de holder seg godt.
Hva du velger å ha som topping er valgfritt, men jeg fant fram noe som passet til fargene på flagget, altså rødt, hvitt og blått 🙂
Dette her kan en jo lage en slags buffetlignende greie ut av. Ha alt i separate skåler og alle kan mikse og trikse akkurat som en selv vil – rene yogurt heaven. Det er alltid stas, spesielt for de minste!
Bra tips til 1. mai frokosten. Passer sikkert til rosevin også 😉