Strawberry oatmeal smoothie

Strawberry oatmeal smoothie

God onsdagskveld!

Smoothiesesongen er i full gang her i gården, og i dag lagde jeg en forfriskende jordbærsmoothie til meg og mini til lunsj. Friskt, raskt, sunt og godt. Tipptopp lunsj til liten og stor!

Strawberry oatmeal smoothie

Strawberry oatmeal smoothie

Til smoothien trenger du:
300 gram jordbær
1/2 banan
60 gram havregryn
150 gram kesam
Melk til passe tykkelse

Dette er jo en så lettvint måte å få i seg mye sunne næringsstoffer og antioksidanter, så jeg burde lage smoothie oftere enn jeg gjør. Framover skal jeg være en villbass og prøve all verdens varianter.

I tillegg elsker Astrid Elvine (mini) det. Hun satt og sa ’mmmm’ store deler av tiden hun spiste. Den andre porsjonen hun fikk i koppen sin havnet riktignok alle andre steder enn i munnen hennes. Det var smoothie overalt – da syntes jeg hun var ferdig å spise..

Ha en fin kveld 🙂

One Comment

  1. Anette Fredriksen

    Yummi!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*