Proteinrik havregrøt med gulrot

Hei!

Grøt er egentlig ikke noe jeg spiser så altfor ofte nå lenger, men innimellom får jeg skikkelig craving på en stor bolle med havregrøt. I dag var en sånn dag. Jeg bare måtte ha grøt.
Til alle måltider forsøker jeg å få i meg litt frukt og grønt, så i dag puttet jeg en gulrot i grøten. Hvis du ikke er fan av det kan den fint spises ved siden av 😉 Men jeg anbefaler deg å prøve denne varianten! Skikkelig nammis 🙂 Og i tillegg blir grøten mer næringsrik og mettende. Sånt liker jeg! Kanskje du våger deg på denne varianten i morgen tidlig?

gulgrotgrøt 3

gulgrotgrøt 5

Proteinrik grøt med gulrot
(1 porsjon)

INGREDIENSER:
ca. 2 dl vann
60 g proteinhavregryn, evt. vanlig havregryn
1 stor gulrot, revet (gjerne finrevet om du ikke vil kjenne noe til gulroten)
Salt, kanel, kardemomme & ingefær
1 egg
1 ss kokosolje
1 scoop vaniljeprotein (kan sløyfes, men bruk da litt ekstra søtning)
2 ss gresk yoghurt
1/4 ts Steviosa sukker

Topping (valgfritt):
Blåbær
Morbær (favoritttopping nr. 1 om dagen)

SLIK GJØR DU:
Ha vann, havregryn, revet gulrot og krydder i en liten kjele. La det koke opp og juster ned varmen til lav. La det småkoke i 2-3 minutter. Ta kjelen av platen, tilsett egget og rør kraftig. Sett kjelen tilbake på plata og la det putre videre i omtrent ett minutt. Ha oppi kokosolje, vaniljeprotein, yoghurt og Steviosa sukker. Rør det godt sammen. Ha grøten over i en skål og topp f. eks. med noen bær.

Håper det smaker ♥

gulgrotgrøt 6

– Karoline –

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*