Kremet sjokoladesmoothie med bjørnebær & blåbær

God dag ♥

En stooor smoothie på morgenen er virkelig lykke for meg. Så godt, næringsrikt, forfriskende, mettende, blidgjørende, osv. Kroppen jubler av lykke! Spesielt hvis jeg sammenligner med en frokost bestående av to semigrove skiver med gulost og paprika. Da gjør kroppen alt annet enn å juble. Jeg føler meg tom og magesekken plager meg etter bare 30 minutter. Er det noe jeg er passe misfornøyd med, så er det å være sulten, og spesielt nå som jeg ammer. Er jeg ikke flink til å spise jevnt nå, så føles det ut som om hjernen min er i vakuum. Helt merkelig, og for ikke å snakke om ubehagelig. Uansett, dette er min smoothie-favoritt om dagen 🙂 Ser den ikke fristende ut?

Hvis du lurer på hvorfor jeg skriver kremet, så er det fordi smoothien inneholder Pure Lecithin, og det gjør smoothien så fantastisk fyldig og kremet – elsk ♥ Det er forsåvidt en god nok grunn til å ha det i smoothien det altså, men det er også en veldig god fettkilde. Også veldig gunstig for oss som ammer for å forhindre brystbetennelse 🙂

smooth-3

smoothie

Sjokoladesmoothie med bjørnebær & blåbær
(1 porsjon)

INGREDIENSER:
150 g blåbær og bjørnebær, frosne (jeg bruker ca. 50/50)
100 g minigulrøtter, frosne
1/2 banan, frossen
1 scoop sjokoladeprotein
3-4 ss gresk yoghurt
1 ss pure lecithin
1 ss kakaopulver
Noen dråper Steviosa med karamell
ca. 2 dl vann

Topping:
Hjemmelaget granola, her
Granateple

SLIK GJØR DU:
Ha alt i en blender og kjør til du har en jevn masse. Fyll opp en skål og topp med det du liker.

God fornøyelse!

smooth-2

– Karoline –

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*