Tynne, grove havrepannekaker med kun 3 ingredienser

Hei på deg! Da var det plutselig mandag og ny uke igjen. Jeg vet mange kjører kjøttfri mandag, så da passer vel disse pannekakene utmerket til middag i dag? Garantert poppis hos de minste i alle fall!
Selv har jeg ikke innført kjøttfri mandag i heimen, men det betyr likevel ikke at vi ikke har kjøttfrie dager. Vi kan spise vegetarmiddager opp til flere ganger i uken, men har bare ikke satt det på en spesiell dag. Vi tar det litt som det kommer og hva vi har lyst på 🙂

Uansett om du har kjøttfri mandag eller ei, disse pannekakene burde du prøve! De er grove, saftige og akkurat passe mettende. Helt ypperlig middagsmat i en hektisk hverdag.

Havrepannekaker 4

Havrepannekaker 3

Tynne, grove havrepannekaker med kun 3 ingredienser
(ca. 10 stk)

INGREDIENSER:
180 g havremel/malte havregryn
3 dl melk
3 dl vann
3 egg
En klype salt (kan sløyfes)

SLIK GJØR DU:
Miks sammen alle ingrediensene til en klumpfri røre. La den hvile i 20-30 minutter. Stek tynne pannekaker i smør på medium-høy varme.

Server pannekakene med ønsket fyll og tilbehør. Jeg synes det er supergodt å fylle pannekakene med cottage cheese/ kesam og syltetøy. Strø gjerne over litt kanel og hakkede mandler også! Nam ♥

Havrepannekaker

– Karoline –

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*