chicken wraps

Super easy BBQ chicken wraps

Hei! Dette lagde jeg til middag en dag forrige uke. Enkelt, sunt og godt! Jeg synes det er så godt med masse frisk og knasende salat. Samboeren er nok mer opptatt av kjøttet og kunne helst skippet hele grønnsaksgreia, men der kicker morsinstinktet inn, så grønnsaker får han bare pent spise. Slitsom dame tenker sikkert noen, men han har det så fint så!

Jeg skjønner ikke hva det er med mannfolk og grønnsaker… Men med en dært Sweet Baby Ray’s Barbecue Sauce kan du lure i de det meste 😉

chicken wraps

chicken wraps

BBQ chicken wraps

Ingredienser:
500 g kyllingfilet
Fullkornstortillas
Hjertesalat
Ruccola
Avokado
Stangselleri
Løk
Tomat
Mager kesam
2 hvitløksfedd
1 ss lønnesirup (evt. honning)
Krydder (Salt, pepper, BBQ-krydder, hvitløkspulver, paprika, chilipulver)

Slik gjør du:
1. Sett stekeovnen på 200 grader. Skjær kyllingfiletene i biter og ha på krydder (salt, pepper, BBQ-krydder, hvitløkspulver, paprika, chilipulver). Spre kyllingbitene utover et bakepapirkledd stekebrett. Stek i ca. 12-15 minutter.

 2. I en boks med mager kesam har du i to pressede hvitløksfedd, et lite dryss salt og pepper, og lønnesirup. Sett boksen i kjøleskapet til resten er klart.

 3. Hakk opp grønnsaker.

 4. Når alt er klart smører du først et lag med kesam utover lefsene, så legger du på salat og kylling, og bretter sammen. Hugg innpå!

chicken wraps

Jeg lagde egne wraps til mini. Forskjellen var vel egentlig bare den at hun fikk potetlomper i stedet for fullkornstortillas. Hun har fortsatt ikke så veldig mange tenner, så derfor er det lettere for henne å ta biter av en lompe. Det var veldig spennende å få maten på den måten. En rull med masse rart i – spennende! Bare pass på så de små ikke spiser aluminiumsfolien.

Jeg var selv litt for glupsk når jeg spiste, for plutselig satt jeg med en aluminiumsfoliebit på tunga. Smakte ikke spesielt digg. I grunn bare skikkelig vemmelig å ha i munnen. Så, note to self: ikke sluk maten!

easy chicken wraps

Ha en fin dag! Jeg ignorer den snøen som driver og virvler utenfor vinduet mitt. Jeg ser vår, ikke snø 🙂

 

One Comment

  1. Mat etter min smak. Skal prøves til helga!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*