Sjokolade- og peanøttsmoothie

Heia!

Hva passer vel bedre enn en sjokolade- og peanøttsmoothie på en fredag? Jeg foreslår at du lager deg denne som en snack i ettermiddag 🙂 Himmelsk god! Jeg lagde meg denne i går og den hadde jeg slukt før jeg visste ordet av det. Så lag gjerne dobbel porsjon – den forsvinner fort 😉

Chocolatesmoothie

Chocolatesmoothie

Sjokolade- og peanøttsmoothie
(1 porsjon)

INGREDIENSER:
1 stor banan, frossen
1 scoop sjokoladeprotein
100 g mager vaniljekesam
1 ss peanøttmel
1 ss bakekakao
10 dråper stevia med toffeesmak
En klype maldonsalt
ca. 0,5 dl vann

SLIK GJØR DU:
Ha alt i en blender og kjør til du har en jevn masse. Fyll opp et glass og nyyyt 🙂

Chocolatesmoothie

Chocolatesmoothie

Yummyyyy

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*