Chai latte

Skinny chai latte

Chai latte – dagens varme drikk for min del.

Tidligere drakk jeg et uvisst antall kaffekopper om dagen, men etter at jeg ble gravid med AE har det ikke smakt det samme. Jeg kunne virkelig ønske at jeg hadde lyst på, men når kroppen sier nei, så får vel hodet henge med på det. Heldigvis finnes det andre alternativer! Jeg kom over chai te på TGR i går og med det i skapet måtte jeg jo så klart prøve å lage chai latte. Hadde sett for meg at det skulle være vanskelig, men det var det langt i fra. Jeg har allerede bestemt meg for å lage det igjen i morgen. Gleder meg faktisk litt. Kanskje dette blir den nye erstatteren for morgenkaffen? Ikke umulig..

Oppskriften finner du nedenfor 🙂

Chai latte

Chai latte

Hjemmelaget skinny chai latte
(1 kopp)

INGREDIENSER:
1/2 kopp brygget chai te (chai te-blanding kjøpt på TGR)
1/2 kopp ekstra lett melk
2 dråper vaniljestevia
Kanel

SLIK GJØR DU:
◊ Brygg chai te på samme måte som med vanlig svart te. La den trekke i 8-10 minutter.

◊ Ha melken i en kjele med noen dråper vaniljestevia og et lite dryss kanel. Rør om hele tiden, og ta melken av platen like før det koker.

◊ Bruk en stavmikser til å “steame” (skumme) melken hvis du ønsker litt fluffy melk.

◊ Ha melken over teen, og topp det hele med litt kanel. Slurp!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*