Bananpannekaker med kikertemel (laktosefri, glutenfri)

Hei!

Kan jeg friste med et aldri så lite pannekaketårn? Mm! Bananpannekaker, eller pannekaker generelt er aldri feil. Jeg lager ofte det til middag når vi har lite tid (det har jeg vel nevnt før), og det faller alltid i smak hos både store og små.

De siste dagene har jeg riktignok levd på smoothie og de restene vi har hatt i kjøleskapet. Med en liten fjompebaby og syk tuppe i hus har jeg ikke hatt tid til stort annet enn kun å være mamma.

Her har du i alle fall oppskriften på bananpannekakene som jeg lagde for en tid tilbake.

bananpannekaker

Bananpannekaker (laktosefri, glutenfri)

INGREDIENSER:
120 g havregryn (malt til mel)
80 g kikertemel
1 ts bakepulver
1 ts kanel
1/2 ts kardemomme + salt
1/4 ts malt ingefær (kan sløyfes)
2 store bananer (evt. 3 små), modne
4 egg
200 g Alpro Go On (evt. mager kesam)
1/2 lime, saften (evt. 1/4 sitron)
10-15 dråper vaniljestevia
ca. 1 dl vann

SLIK GJØR DU:
Mos bananene med en gaffel og bland sammen alle ingrediensene. La røra svelle i ca. 10 minutter. Stek små lapper på medium-høy varme. Server lappene som de er, eller f.eks. med peanøttsmør og banan, kesam/cottage cheese og bær, eller med sjokoladekrem, kakaobiter og oppdelt atkinsbar, slik som meg 🙂

bananpannekaker

– Karoline –

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*