Skinny protein chai latte

Proteinrik, skinny chai latte

Brr.. I dag har jeg vært ordentlig kald på jobb. Merker godt at høsten er her. Ikke at det plager meg altså, men det gjør at jeg drikker desto mer te, og i dag når jeg kom hjem fra jobben laget jeg meg en stor kopp chai latte.

Jeg har postet en oppskrift på chai latte tidligere, men denne her har jeg gjort litt mer proteinrik. Kan fungere som et lite mellommåltid mens man venter på at middagen skal bli klar. Eller nytes til kvelds godt innpakket i et pledd foran tven.

Skinny protein chai latte

Skinny protein chai latte

Hjemmelaget proteinrik, skinny chai latte
(1 kopp)

INGREDIENSER:
1/2 kopp/glass brygget chai te (chai te-blanding kjøpt på TGR)
1/2 kopp/glass ekstra lett melk
20 g proteinpulver med vaniljesmak
Kanel

SLIK GJØR DU:
◊ Brygg chai te på samme måte som med vanlig svart te. Jeg fylte tesilen med te-blandingen – vil ha masse smak! La den trekke i 8-10 minutter.

◊ Ha melk og proteinpulver i en shaker. Rist godt. Ha melken over i en kopp som tåler mikrobølgeovn. Kjør på full effekt i ca. 1 minutt.

◊ Alternativt kan du gjøre det slik: Ha melken i en kjele. Rør om hele tiden, og ta melken av platen like før det koker. Bruk en stavmikser til å “steame” (skumme) melken hvis du ønsker litt fluffy melk.

◊ Ha melken over teen, og topp det hele med litt kanel. Slurp!

Veldig enkelt og veldig godt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*