Proteinrik Bulletproof matcha-te

Inneholder adlinks

Hei, fine du!

De fleste har vel kanskje fått med seg den nye trendkaffen nå? Den såkalte Bulletproof-kaffen, også kalt fettkaffe/smørkaffe. Jeg har i allefall blitt helt avhengig. Det.er.så.godt! Drikker det så og si hver eneste dag. Som oftest drikker jeg det før frokost, men nå i det siste har jeg vært så sulten når jeg har stått opp at jeg har hoppet rett på frokosten. Og sammen med frokosten må jeg ha en kopp vanlig svart kaffe, og da har jeg egentlig brukt opp kaffekvota mi for den dagen. Men ingen grunn til panikk – det finnes flere bulletproof-varianter. I det siste har jeg byttet ut bulletproof kaffen med bulletproof matcha-te. Nam! En aldri så liten (stor) kopp antioksidantbombe er heller ikke feil 🙂 Anbefales, rett og slett!

Og du, sjekk skumlaget på toppen – oh my!

matchate 2

Proteinrik Bulletproof matcha-te
(1 kopp)

INGREDIENSER:
1 kopp vann
1 ts matcha-te
1 ss MCT-olje
2 ss gelatinpulver
1/2 ss vaniljeprotein (kan sløyfes)
1-2 dråper Steviosa med vanilje

SLIK GJØR DU:
Ha en kopp varmt vann (80 grader) og matcha-pulver i en blender. Miks det fort sammen. Tilsett mct-olje og blend videre i ca. 5 sekunder. Tilsett deretter gelatinpulver, vaniljeprotein og Steviosa og miks i ca. 10 sekunder. Fyll opp en stor kopp og nyt umiddelbart 🙂

Håper det smaker!

matchate

– Karoline –

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*