Salad with melon and ham

Salat med melon, fetaost og skinke

Det ser ut som om det fine været påvirker matlagingen min om dagen. I går lagde jeg nok en sommerlig og lett rett – salat med masse deilige ingredienser. Kombinasjonen søt melon og salt skinke er helt fantastisk. Topper du det hele med ekte gresk fetaost kan jeg garantere en tilfredsstillende smaksopplevelse.

Til og med samboeren var enig i at dette var skikkelig godt. Ja, og du vet mannfolk og salat – regnes ikke som middag.. Men til min store overraskelse var han fornøyd, så jeg skal våge meg på flere salatvarianter framover 🙂

Salad with melon and ham

Salad with melon and ham

Salad with melon and ham

Salat med melon, fetaost og skinke

INGREDIENSER:
Salatblader (jeg brukte salanova og ruccola)
Agurk
Avokado
Rødløk
Honningmelon
Skinke (jeg brukte en pakke med hamburgerrygg og en med kyllingfilet)
Fetaost (kan anbefale Jacobs utvalgte Ekte Gresk Fetaost)

Honning- og sennepsdressing:
2 ss extra virgin olivenolje
1 ss Dijonsennep
1 ss akasiehonning
Lite dryss salt og pepper

SLIK GJØR DU:
Du trenger kanskje ikke en forklaring på fremgangsmåten her? Men dersom det skulle oppstå en usikkerhet skal jeg ta en kjapp forklaring. Kutt opp det som kuttes kan, og bland sammen. Dressingen lager du enkelt ved å blande sammen de ovennevnte ingrediensene. Voilà!

Salaten kan fint spises uten dressing, men jeg valgte å ha en honning- og sennepdressing ved siden av. Jeg synes den passer bra sammen med salaten, men det er helt valgfritt!

Sunn, rask og enkel middag, eller lunsj for den saks skyld..

Håper det faller i smak!

One Comment

  1. Pingback: Ukemeny fra Mumfulnes

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*