kale kiwi and banana smoothie

A green start

Påskeferien er over og hverdagen er her igjen. Litt trist, fordi det betyr at mannen i huset må på jobb, og at AE og jeg må være hjemme alene og underholde oss selv. Nå ja, det går seg til, slik som det alltid gjør.

Etter masse kos og slikkerier dro jeg til med en skikkelig kickstarter her. En grønn, næringsrik bombe av en smoothie. Den ser kanskje litt for sunn ut for noen, men jeg kan med hånden på hjertet si at den smaker veldig godt og at den på ingen måte minner om noe algelignende. Bare prøv, så ser du!

Både mor og datter har slurpet i seg denne på morgenkvisten. Fin måte å få i de små sunnheter på også.

Jeg føler meg faktisk lett på tå ved å ha inntatt denne smoothien, bare fordi jeg vet jeg har fått i meg mye bra næring. Mer skal ikke til her i gården altså 😛

Den inneholder kun fire ingredienser – kiwi, banan, grønnkål og kesam. Enkelt og greit. Jeg kunne sikkert ha gått mer bananas med ingrediensene, men det får bli neste gang.

kale kiwi and banana smoothie

kale kiwi and banana smoothie

Grønn smoothie (2 glass)

Ingredienser:
2 stk kiwi
1 frossen banan
3 store never grønnkål
4 toppede ss mager kesam

Brom, brom i blenderen, og du har en frisk og grønn smoothie 🙂

kale kiwi and banana smoothie

Ha en god dag ♥

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*