Pitapizza er en enkel middagsløsning vi tyr til rett som det er. Du kan enten lage dine egne pitabrød eller bruke ferdigkjøpte. Denne gangen var jeg så heldig å ha hjemmelagde pitabrød i fryseren, men det er slettes ikke alltid det blir hjemmelagde her i huset altså.
Dersom du skulle være nysgjerrig finner du oppskrift på pitabrødene her. Det er superenkelt å lage!
Pitapizza med skinke & bacon
(5 porsjoner)
INGREDIENSER:
5 stk. pitabrød
200 g smårettskinke
200 g smårettbacon
1/4 rødløk
1/2 rød paprika
Ketchup u/sukker
Parmesanost, revet
Gulost, revet
SLIK GJØR DU:
◊ Forvarm ovnen til 200 grader.
◊ Legg pitabrødene utover et stekebrett med bakepapir. Smør på et lag med ketchup (samboeren bruker i tillegg BBQ-saus). Deretter har du over skinke, løk, paprika, gulost og parmesanost. Avslutt med bacon og litt tørka urter.
◊ Stekes midt i ovnen i ca. 15 minutter.
◊ Server gjerne en salat ved siden av.
Deilig, crunchy bunn toppet med masse godt, nam!