Sunne sjokoladelapper

Hei, og god morgen!

Kan jeg friste med noen små, deilige sjokoladelapper til frokost? Du rekker kanskje ikke å lage disse nå, men lag de gjerne ikveld – de er like gode imorgen tidlig! I følge meg kan du hvertfall nyte disse til frokost med god samvittighet en helt vanlig ukedag. Sunne og mettende er de, så kjør på 😀 Du kan selvfølgelig spise disse til lunsj, kvelds eller som en sunn dessert også.

sjokolapper

sjokolapper

Sjokoladelapper
(2 porsjoner – ca. 14 små lapper)

INGREDIENSER:
100 g havremel
2 ss bakekakao
1 ss sukrin+ (2 ss om du er en søtmoms)
ca. 170 g mager vaniljekesam
2 store egg
6 dråper vaniljestevia
ca. 0,75 dl vann

SLIK GJØR DU:
Bland sammen alle ingrediensene, og la røra svelle i ca. 10 minutter. Stek små lapper på medium-høy varme. Server lappene som de er, eller f.eks. med peanøttsmør og banan eller kesam/cottage cheese og bær, eller med peanøttsaus og kakaobiter slik som meg:)

sjokolapper

Håper det smaker

2 Comments

  1. Hei! Du har en fin side med masse spennende oppskrifter:) Lager du peanøttsausen du har på pannekakene og hvordan lager du den? Hva kan jeg ha i hvis jeg for eks ikke har proteinpulver og skal lage noe som hat proteinpulver i seg?:)

    • Hei! Tusen takk for det 🙂 Ja, den laget jeg bare ved å blande peanøttmel, salt, noen steviadråper og litt vann. Nå kommer det litt an på oppskriften, men du kan som oftest erstatte proteinpulveret med mel 🙂 Håper det svarte på spørsmålet ditt! Spør meg gjerne under den spesifikke oppskriften om du er usikker 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*