Stikkord her er: saftig, søt, proteinrik, mettende, enkelt, sunt og godt. Behøver jeg å si noe mer? Stikk og kjøp deg noen hekto med moreller og sett i gang bakingen. Jeg lover deg en søt og tilfredstillende smaksopplevelse. Om du er av dem som liker å kose deg med ‘ekte’ godis i helgene kan du jo spare disse til uka. Bare du prøver dem en eller annen gang er jeg fornøyd! 😛
Skinny protein cherry muffins
(ca. 10 stk)
INGREDIENSER:
120 g havremel
80 g proteinpulver med vaniljesmak
20 g sukrin
10 g steviapulver
1 ts bakepulver
1/4 ts havsalt
1/4 ts nellik
1/8 ts malt ingefær
2 epler, finrevet
80 g mager kesam
1 egg
10 steviadråper med vaniljesmak
SLIK GJØR DU:
◊ Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle og bland det godt.
◊ Skrell eplene og fjern kjernen. Finrasp eplene og ha det over i en bolle. I den samme bollen har du oppi mager kesam, egg og steviadråper. Bland det godt sammen.
◊ Ha litt og litt av melblandingen oppi bollen med det våte. Sørg for at det ikke blir noen klumper.
◊ Fjern stilk og stein fra morellene, del de i fire og rør de forsiktig inn i røra.
◊ Ha røra over i muffinsformene.
◊ Stek på 175 grader i 18-20 minutter