Pina colada protein smoothie

Pina colada protein smoothie
med chili og lime

Søtt, spicy og syrlig – en deilig, forfriskende smoothie som sparker litt ifra seg.

Jeg nøt denne på balkongen i strålende solskinn i går ettermiddag, men du er på ingen måte avhengig av fint vær for å lage deg denne. Denne smoothien gir deg en energiboost på en hvilken som helst dag!

Mini står alltid og gaper ved siden av meg uansett hva jeg skal spise eller drikke – det slår aldri feil. Jeg tenkte at denne smoothien ville være litt for sterk for hennes smak, og det hadde jeg nok rett i, for jeg fikk smoothien for meg selv. Yey! Ja, altså – den er alkoholfri!

Pina colada protein smoothie

Pina colada protein smoothie

Pina colada protein smoothie

Pina colada protein smoothie with chili & lime
(2 glass)

INGREDIENSER:
260 g frisk ananas, gjerne frossen
1 boks ananasbiter (ananasbiter + juice)
2 dl kokosmelk, lett
2 scoops proteinpulver med vaniljesmak (ca. 40 g)
1 rød chili, fjern litt av frøene
1 lime, saften
5-6 isbiter

SLIK GJØR DU:
Ha alt i en blender og fyll opp to glass. Velbekomme!

Dersom du ikke har frossen ananas kan du sette den ferdige smoothien i fryseren i 1-2 timer også. Funker som krutt!

Pina colada protein smoothie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*