Ovnsbakt havregrøt med blåbær & bringebær

Hei!

Har du lyst på noe godt som ikke krever så mye av deg? Ja, da er denne saken verdt å teste ut. Den er slengt sammen i en fei, og smaker helt nyydelig 🙂 Og det beste er kanskje at den faktisk kan nytes til frokost, eller du kan servere den som en sunn dessert – opp til deg 🙂 Begge deler er lov!

baked oats

baked oats

baked oats

Ovnsbakt havregrøt med blåbær & bringebær
(15 cm paiform)

INGREDIENSER:
100 g store havregryn
50 g havremel
30 g mandler, grovhakkede
1 scoop vaniljeprotein
2 ss sukrin+
1 ts kanel
1/2 ts kardemomme + salt
1/4 ts malt ingefær
120 g blåbær og bringebær, frosne
2 bananer
2 egg
10 dråper vaniljestevia

SLIK GJØR DU:
Bland sammen de tørre ingrediensene i en bolle. Rør deretter inn bærene.

Ha most banan og egg i en annen bolle, og bland det sammen. Ha det våte i bollen med det tørre. Rør det sammen.

Ha deigen i en paiform penslet med litt kokosolje. Stek midt i ovnen på 200 grader i 25-30 minutter, eller til toppen har begynt å ta litt farge.

baked oats

Mm – digg!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*