Roasted tomatoes

Bakte tomater

Dette her burde du virkelig prøve! Tomatene smaker himmelsk – jeg gjentar, himmelsk! Dette er en oppskrift jeg fant i bladet KKspis. Eneste endringen jeg gjorde var å bruke mindre olje.

I bladet jeg fant oppskriften var tomatene brukt i en salat med mozzarella og mandler, men jeg brukte de som tilbehør til grillmat. Jeg tror egentlig tomatene vil smake godt som tilbehør til all slags kjøtt og vil passe perfekt på et tapasbord. Jeg synes tomatene minner mye om soltørkede tomater, så er du fan av det vil du garantert like disse. Her sparer du deg selv for en del kalorier også.

Samboeren min som egentlig ikke synes tomater er noe særlig likte disse – det er ikke verst! Da skjønner du hvor godt dette er 😛

Tomatene krymper en del under stekingen, så dersom du planer om å servere mange bør du minst doble oppskriften.

Roasted tomatoes

Roasted tomatoes

Baked tomatoes

INGREDIENSER:
250 g røde cherrytomater
250 g gule cherrytomater
2 ss epleeddik
1 ss akasiehonning
1 ss extra virgin olivenolje
2 ts tørket timian
salt og pepper

SLIK GJØR DU:
Del tomatene i to og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Ha over epleeddik, honning, olje, timian, salt og pepper. Bak på 110 grader i halvannen til to timer.

Roasted tomatoes

God fornøyelse ♥

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*