Protein overnight oats with mango and raspberries

Overnight oats med mango og bringebær

Er det et måltid jeg setter pris på at tilberedes i en fei, så er det frokost. Både fordi jeg som regel er skrubbsulten når jeg står opp og fordi jeg sjelden har ork til noe veldig tidkrevende så tidlig på morgenkvisten. Jeg regner med jeg ikke er den eneste?

Dette er i mine øyne en ganske perfekt frokost. Den inneholder supre ingredienser som holder deg god og mett lenge. I tillegg til å være sunt og bra for kroppen smaker det supergodt. Jeg sa faktisk ‘mmm’ flere ganger mens jeg jobbet meg nedover i glasset. Helt seriøst! Prøv det du også 🙂

Protein overnight oats with mango and raspberries

Protein overnight oats with mango and raspberries

Protein overnight oats with mango & raspberries
(ca. 2 porsjoner)

INGREDIENSER:
Overnight oats:
100 g havregryn, lettkokte
45 g proteinpulver med vaniljesmak
30 g chiafrø
10 steviadråper med vanilje
1/4 ts salt
1/4 ts kanel
150 g mager kesam
ca. 1,5 dl ekstra lett melk

Topping:
Mangopuré, 1 mango kjørt i blender
Bringebær

SLIK GJØR DU:
◊ Bland alle ingrediensene til kjøleskapsgrøten i en bolle. Dekk bollen med plastfolie eller bruk en boks med tilhørende lokk. Sett bollen/boksen kaldt og la stå natten over.

 ◊ Når morgenen kommer tar du ut kjøleskapsgrøten og topper med frukt/bær. Kombinasjonen mango og bringebær anbefales! Søt mango krysset med litt sure bringebær smaker himmelsk på overnights oats etter min mening.

Mmmm, frokost ♥

Protein overnight oats with mango and raspberries

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*