Chiapudding med ‘karamell’

Hei, og god kveld!

Her kommer et aldri så lite frokostforslag fra meg 🙂 Sleng det i sammen i kveld, så har du frokosten klar imorgen tidlig. Yes!

Chiapudding hadde jeg nesten glemt eksisterte. Veldig lenge siden jeg har spist det av en eller annen merkelig grunn, men det er jo så godt! I hvertfall den kombinasjonen her ♥ Det er nesten som å spise dessert til frokost, men det er vel ikke feil? 😉

Chiapudding med ‘karamell’ + en stor kopp proteinrik bulletproof kaffe = nydelig start på dagen!

Har du ikke ingrediensene til karamelltoppingen smaker det jo også godt med bær og frukt 🙂

chiapudding

Chiapudding med ‘karamell’
(1 porsjon)

INGREDIENSER:
ca. 200 g yoghurt naturell
2 ss chiafrø

Karamelltopping (stor porsjon):
ca. 20 dadler, bløtlegges kvelden i forveien
4 ss kesam original
6-8 dråper Steviosa med karamell
1/2 ts himalayasalt
Vann til passe konsistens

SLIK GJØR DU:
Bland sammen yoghurt og chiafrø i en bolle. Sett kaldt natten over.

Ha alle ingrediensene til karamellpålegget i en stavmikser og miks til du har en jevn masse. Tilpass tykkelsen med vann. Jeg brukte omtrent 6 ss vann, og da blir det ganske tykt. Ønsker du en mer saus-lignende konsistens tar du bare i litt mer vann enn hva jeg gjorde. Oppbevar karamellpålegget i en beholder i kjøleskapet.

Neste dag topper du chiapuddingen med et par spiseskjeer karamellpålegg. For litt krønsj og ekstra næring strø over kakaobiter og hakkede nøtter. Bland alt godt sammen før du hugger innpå – viktig!

chiapudding-2

chiapudding-4

chiapudding-3

– Karoline –

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*