Black Friday på soma.no

Inneholder affiliatelenker

Hei, dere!

Det er Black Friday, årets villeste shoppingdag.

I dag er dagen hvor folk går helt bananas og drar visakortet uten å blunke. Jeg har ingen planer om sløse unødvendig, men noen butikker må jeg besøke. Hvilke butikker har du planlagt å kikke innom? Hvis du ikke har skrevet ned soma.no burde du absolutt vurdere det. Synes du til vanlig at helsekostprodukter kan være litt stive i prisen, er det ikke så dumt å benytte seg av dagens tilbud. Masse supre produkter, som iallefall jeg benytter meg av i det daglige, til latterlig gode priser. Mange av mine favoritter har fått en temmelig ålreit rabatt vet jeg.

Som for eksempel Steviosa flytende. Smoothien min ville aldri vært den samme uten. Et par dråper er alt som skal til, men det utgjør en så stor forskjell. Har jeg ikke disse dråpene lager jeg ikke smoothie. Det smaker bare ikke noe spesielt godt uten, synes jeg. Disse dråpene benytter jeg meg egentlig av hver gang jeg skal lage noe søtt. De puttes i havregrøt, vaffelrøre, pannekakerøre, bananbrød, kjeks, hjemmelaget sjokolade, kaker, granola, osv. Listen er lang! Steviosa sukker bruker jeg også mye, spesielt i bakst.

steviosaSteviosa flytende finner du her og Steviosa sukker her

Pure Lecithin er også noe jeg benytter meg av daglig i smoothie. En spiseskje med denne tilfører den diggeste konsistensen til en smoothie du kan tenke deg. Bare pass på at du ikke tilsetter for mye væske, for da vil du ikke oppleve den kremete konsistensen. Lecithin kan tilsettes i annen kald mat eller drikke også, men jeg spiser mye smoothie, så den havner fort der hos meg. I tillegg til å tilføre en nydelig konsistens er lecithin også en super fettkilde som er rik på kalium, fosfor og vitamin E.

lecithinPure lecithin finner du her

Ingen smoothie er komplett uten litt topping. Mine favoritter i disse dager er gojibærSupersnack Sweet & Salty og Supersnack Sweet Choco. Disse produktene setter virkelig prikken over i´en etter min mening. Godt å ha noe med litt crunch og tyggemotstand i den ellers myke smoothien. Så et par, tre spiseskjeer med litt snacks pryder stort sett alltid toppen av smoothien min 🙂 Også supre produkter å tilsette granolaen!

supersnack-1

gojiSupersnack finner du her og gojibær her

De som følger meg på instagram har kanskje sett at jeg er greit fan av å tilsette biter av en atkins-bar på toppen av smoothien min også. Det smaker bare så godt! En oppdelt atkinsbar på toppen av en smoothie med sjokoladeprotein eller kakaopulver. Det er bare: mmm! Jeg har lagt min elsk på denne og denne 🙂 Spiser atkinsbarene fra tid til annen som et mellommåltid også, eller som snacks på kvelden om jeg har lyst på noe godt.

atkinsAtkinsbarene finner du her

Dette ble tidenes smoothie-innlegg, men siden jeg spiser smoothie så og si hver dag, så er det en god del produkter som jeg benytter der 😉 Og samtidig tenkte jeg det kunne være kjekt å vise dem i en setting hvor de faktisk blir brukt. Dette er bare en liten brøkdel av hva jeg bruker av produkter fra helsekosten, men dette er noen av de jeg bruker aller mest i disse dager. Ta turen innom soma.no i dag og få tak i noen produkter som kan være godt for både helse, miljø, kropp og sinn 🙂 Jeg tenker å hamstre inn litt supermat, atkinsbarer, krydder fra urtekram og noen deilige kroppsprodukter. Sistnevnte kan jo være en super julegave til din kjære mor? Eller venninne? Bestemor? Svigermor? Tante? Det er i alle fall produkter jeg hadde blitt glad for.

Ønsker deg en heidundranes Black Friday!

– Karoline –

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*