Hvorfor ikke?

Erru helt gærn a jente!? Ja, det var det jeg tenkte da jeg begynte å vurdere om jeg skulle opprette en blogg. Det finnes jo et hav av blogger der ute, så hvorfor gidde?

Jeg har aldri i min historie vurdert det en gang, helt til jeg ble mamma. Etter alle timene med surfing etter barneklær begynte det faktisk å friste meg å dele dette med noen. Kanskje jeg kunne være en inspirasjonskilde for andre, som ikke syns det er like artig å bruker latterlig mange timer på akkurat det. Jeg har alltid vært opptatt av klær til meg selv, men ahh, barneklær er hakket artigere. Det å kunne kle opp lille mini til å være fjong og fin gleder meg stort.

Så ja, hvorfor ikke blogge? Etter mye om og men bestemte jeg meg. Jeg blir en blogger.

Men er det feil å være opptatt av hva barnet sitt har på seg? Så lenge man ikke plager barnet sitt med det kan det vel ikke skade?

Uansett, jeg tenkte å starte mitt jomfrublogginnlegg med en liten ‘outfit inspiration collage’. Jeg surfet litt rundt etter jakker til mini og kom over denne søte, lodne jakken på ebay. Under ser du et eksempel på hvordan jeg ville ha satt sammen et antrekk med denne jakken som hovedingrediens. Digger kombinasjonen pels og denim! Jeg tror riktignok jeg ville ha droppet beltet med den digre blomsten, det er bare ikke min smak. Fuskepels er kanskje ikke en typisk vårjakke, men så lenge det er litt kjølig i været funker den som krutt. Håper antrekket kan være til inspirasjon for noen der ute.


OUTFIT INSPIRATION
– for tiny women

Outfit inspiraton kids

 

 en | to  | tre  | fire  | fem | seks | syv | åtte


Det er ikke bare barneklær som opptar meg og utelukkende det bloggen vil handle om. Jeg liker blant annet å lage sunn og næringsrik mat, muskelmat til de store ettersom styrketrening er det ’shit’ her i gården. Interiørsurfing er jeg også ganske ram på, så det kan jo hende jeg klinker til med noen innlegg om det også. Veien blir til mens man går. Vi starter her 🙂

7 Comments

  1. Spennende!

  2. så stas! Du er flink:)

  3. Anette Fredriksen

    Velkommen på! Jeg er fan AV DEG 🙂

  4. Lill-Anita O. Svendsen

    Nydelig kaninjakke på vakre mini 🙂

  5. Pingback: Piano Links

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*