Roasted chicken, avocado & grapefruit salad

Sommerlig salat med grillet kylling, avokado og grapefrukt

Sunt, godt og veldig enkelt! I en travel hverdag er dette superaskt å slenge i sammen og middagen er på bordet i en fei – hvem liker vel ikke det? Det er ikke så altfor mange årene siden jeg oppdaget det å ha frukt i salaten. Eller, oppdaget og oppdaget, men i hvert fall begynte med det selv, og nå er jeg helt frelst og føler nesten det er noe feil om det ikke er frukt av en eller annen sort i salatbollen.

I denne salaten har jeg inkludert grapefrukt som setter en deilig søt, syrlig smak på det hele. Prøv det 🙂

Roasted chicken, avocado & grapefruit salad

Roasted chicken, avocado & grapefruit salad

Roasted chicken, avocado & grapefruit salad
(2 porsjoner)

INGREDIENSER:
1 hel grillet kylling
3 ts grønn pesto
Salatblanding (jeg brukte babyleaf mix)
1/2 rødløk
1 avokado
1 grapefrukt
Fetaost
Kruspersille

SLIK GJØR DU:
◊ Fjern skinn og bein fra kyllingen og riv kjøttet i passende biter. Ha det over i en bolle og ha oppi noen tskjeer pesto. Bland godt.

◊ Fjern skallet på grapefrukten. Bruk gjerne en kniv, slik at du får av mest mulig av det hvite. Del grapefrukten i båter over en skål, da får du spart på all saften som renner av. Den kan du helle over salaten til sist.

◊ Kutt opp løk og avokado.

◊ Ha salatblanding, løk, avokado, grapefrukt, kylling, fetaost og kruspersille i bollen med kylling. Hell over saften fra grapefrukten, bland alt godt sammen og middagen er servert.

Min bedre halvdel fant fram noen krutonger som han slengte på sin tallerken, og det var visstnok veldig godt, så om du vil ha litt crunch er brødkrutonger tingen.

Håper det faller i smak!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*