Sunn mikro-brownie (glutenfri)

Sunn mikro-brownie (glutenfri)

Inneholder adlinks

Hei, hei 🙂 Helg igjen, og tid for deilig mat og kos! I dag tenkte jeg å dele en liten, sunn og enkel dessert med deg. Du har sikkert vært borti mikro-brownie før, men jeg vil likevel dele en jeg pleier å lage 🙂 Dette er virkelig noe av det enkleste som finnes å slenge sammen, og så blir det så godt! Jeg blir like fascinert hver gang. En sunn, digg og saftig brownie lagd i en fei altså! Kanskje du vil prøve deg på denne i kveld eller i løpet av helgen?

brownie 1

brownie 2

Mikro-brownie
(1 porsjon)

INGREDIENSER:
2 ss kokosmel
1 ss mandelmel
1-2 ss kakaopulver (juster etter hvor sterk kakaosmak du ønsker)
4 ts kokossukker
1/4 ts bakepulver
En klype salt
1 egg
1 ss kesam original (evt. gresk yoghurt/yoghurt naturell)
2-3 dråper Steviosa med vanilje (kan sløyfes)
1/2 dl vann/melk
1/2 atkinsbar cookies & cream, skjært i biter

Topping:
1-2 ts sjokoladepålegg
1/2 atkinsbar cookies & cream, , skjært i biter

PS. Har du ikke de melsortene jeg listet opp i ingredienslisten kan de fint erstattes med f. eks. havremel. Smaken blir da selvfølgelig litt annerledes, bare så du er klar over det.

SLIK GJØR DU:
Ha alle ingrediensene i en bolle og bland det godt sammen. Dekk bollen til med plastfolie og kjør på full effekt i mikrobølgeovnen i 60-80 sekunder. Ønsker du at den skal være litt rennende i midten må du ikke ha den i mikroen mer enn 60 sekunder.

Topp med sjokoladepålegg og noen biter av en oppskjært atkinsbar.

Håper det smaker ♥

brownie 4

brownie 3

– Karoline –

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*