curry chicken salad

Salat med karrikylling og biffbacon

Vel, det ser kanskje ut som jeg har slengt en haug med eggerøre over salaten, men det er ikke tilfellet altså, selv om jeg tror det kunne vært godt også. Dette er grillet kylling med en slags karridressing. Nam! Rask og lett middag var noe jeg trengte i dag etter et døgn med lite søvn og en uke med masse mat. Gresk mat er farlig godt! Er dere ikke enig?

Det er godt å være bortreist, men jeg skal ærlig innrømme at jeg har gledet meg til å komme hjem til eget kjøkken. Jeg håper på å servere masse fristende her på bloggen framover 🙂 I dag starter jeg riktignok beskjedent med denne enkle, smakfulle og proteinrike salaten.

curry chicken salad

curry chicken salad

Curry chicken salad
(2-3 porsjoner)

INGREDIENSER
1 grillet kylling
1 pk biffbacon (fås på Rema 1000)
150 g mager kesam
1 ts honning
1 ts extra virgin olivenolje
2 ts karri
1/4 ts løkpulver
1/4 ts hvitløkspulver
1/4 ts paprikapulver
1/4 ts gurkemeie
Salt og pepper, smak til
Salatblader
Paprika
Stangselleri
Løk
Druer

SLIK GJØR DU:
◊ Fjern skinn og bein fra kyllingen og riv kjøttet i passende biter. Ha det over i en bolle.

◊ I en mindre boller blander du sammen kesam, honning, olje og krydder. Ha blandingen over kyllingen og bland godt.

◊  Kutt opp grønnsaker og stek bacon. Kutt opp baconet i mindre biter når det er ferdigstekt.

◊ Ha karrikylling, salat og bacon i en stor bolle. Bland alt godt sammen.
Jeg blandet sammen min salat etter jeg hadde tatt bildet – ville bare vise dere noe annet enn en smørje.

curry chicken salad

Mumsi, mumsi 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*