Inneholder adlinks
Hei, og god fjerde søndag i advent, dere ♥
Her om dagen laget jeg noen helt fantastisk gode kjeks. Store, myke, seige sjokoladekjeks. Har du tid i dag, så lag dem! Gjør det. Farlige gode er dem, så doble gjerne oppskriften 🙂 Disse kan du nyte med den beste samvittighet hele julen!
Sunnere amerikanske cookies
(10 store kjeks)
INGREDIENSER:
75 g meierismør, romtemperert
0,5 dl fibersirup clear
35 g kokossukker
35 g sukrin gold
120 g havremel
80 g potetmel/maisenna (jeg brukte en 50/50 blanding)
1/2 ts fint himalyasalt
2-3 ss vann
100 g sjokolade uten sukker, grovhakket
SLIK GJØR DU:
Ha smør, fibersirup, kokossukker og sukrin gold i en bolle. Visp det godt sammen.
Bland sammen de tørre ingrediensene i en annen bolle. Tilsett det tørre og noen spiseskjeer vann i bollen med smørblandingen. Bland det godt sammen. Rør til sist inn sjokoladebitene. Sett klatter med deig på et stekebrett kledd med bakepapir. De vil flyte en del utover, så sørg for at det er god plass i mellom.
Stek på 180 grader i ca. 15 minutter, eller til de har begynt å bli gylne. La kjeksene avkjøle seg 10-15 minutter på stekebrettet før du har de over på en rist for videre nedkjøling.
– Karoline –