Dijon mushroom chicken

Kylling og sopp med dijonsennep og balsamico

Dette skal jeg fortelle deg er en latterlig enkel rett som smaker så utrolig mye bedre enn den ser ut til. Så vær så snill, ikke døm den etter utseende. Det er i så fall ditt tap 😉 Jeg er nesten bombesikker på at du vil like den, med mindre du er stor motstander av sopp..

Selv om jeg er glad i å lage mat er det deilig å ty til noen kjappe middagsretter en gang i blant, og denne tar maks 15 minutter å tilberede. Det er vel ikke verst? Sunt, godt og superenkelt, bare så vi har det klart.

Dijon mushroom chicken

Dijon mushroom chicken

Dijon mushroom chicken

Kylling og sopp med dijonsennep og balsamico
(3-4 porsjoner)

INGREDIENSER:
500 g kyllingfilet
500 g sjampinjong
1 løk
2 ss dijonsennep
2 ss balsamico vineddik
1 ss maizena
1/2 terning kyllingbuljong
2,5 dl glovarmt vann
Salt, pepper og hvitløkspulver

SLIK GJØR DU:
◊ Kok ris etter anvisning på pakken.

◊ Skjær kyllingfilet i biter, sopp i skiver og løk i strimler.

◊ Stek kyllingbitene i en stekepanne med litt salt, pepper og hvitløkspulver. De er ferdigstekt når de har fått en gyllen skorpe. Ha over i en bolle og sett til side.

◊ I den samme stekepannen steker du først løken i noen minutter, deretter har du i soppen. Stek videre i noen minutter. Når soppen har begynt å få litt farge har du i dijonsennep og balsamico. Bland godt.

◊ Bland buljongterningen med vann og ha det i stekepannen. Ha oppi kyllingbitene. Bland alt godt sammen. La det koke på svak varme i ca. 5 minutter.

Server gjerne med jasminris og litt grønt 🙂

Håper det smaker! Gjestene mine tok dette i hvert fall veldig godt i mot 🙂

2 Comments

  1. Ja takk til enkle, sunne og kjappe middagsretter.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*