Double chocolate muffins

Sunne, saftige sjokolademuffins

Noe søtt og godt på en søndag er vel nesten obligatorisk? Søndag er til for kos og hygge her hos oss, så da synes jeg det er veldig hyggelig å diske opp med noe godt.

Nå var det lenge siden jeg hadde laget muffins, så da falt valget på det i dag. I tillegg har jeg endelig fått kjøpt meg muffinsbrett, så hadde veldig lyst til å ta i bruk det også.

Sjokolademuffinsene ble supergode! Sukkerfrie, proteinrike og mettende er de også. Det vil si at du kan spise disse akkurat når det passer deg, uten et snev av dårlig samvittighet. Hurra for det!

Double chocolate muffins

Double chocolate muffins

Double chocolate muffins

Healthy double chocolate muffins
(ca. 15 stk)

INGREDIENSER:
100 g havremel
60 g kokosmel
60 g bakekakao
60 g sukrin
1 ss steviapulver
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
200 g eplemos (uten sukker)
3 egg
6 eggehviter *
15-20 steviadråper med vaniljesmak
1 ts vaniljeessens
1 dl ekstra lett melk
Sukkerfri melkesjokolade, grovhakket

* Ikke kast eggeplommene – lag vaniljekrem/saus.
Jeg bruker ofte å kjøpe flytende eggehvite på kartong i Sverige. Superkjekt!

SLIK GJØR DU:
◊ Bland alt det tørre i en medium stor bolle.

◊ I en større bolle blander du sammen alt det våte. Ha det tørre oppi bollen med det våte og bland det godt sammen. Sørg for at du får en klumpfri røre.

◊ Fordel røren i muffinsformer og strø over litt hakket sjokolade. Stek midt i ovnen på 180 grader i ca. 15 minutter. Sjekk gjerne om de er gjennomstekt ved å stikke en tannpirker i midten. Er den uten røre er de klare.

◊ Avkjøles på rist.

Double chocolate muffins

Mmmm – sjokomuffins til deg ♥

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*