Hei på deg!
Og godt nytt år, burde jeg vel si. Håper alle har hatt en fin jul 🙂
Jeg tok det helt piano og la bort det som var av sosiale medier og fokuserte på de rundt meg ♥ Det var riktig så fint og godt!
Nå er jeg riktignok back on track og håper å kunne inspirere med nye oppskrifter i 2017!
Førstemann ut er denne omelettrullen, eller hva jeg skal egentlig kalle den? Omelett i langpanne? Omelettwrap? Omelettlefse? Vel, navnet er ikke så viktig. Det som er viktig er at du prøver den 😉 Enkel, sunn og god hverdagsmat. Og den passer like godt til frokost, som til middag. Det er bare å variere fyllet.
Omelettrull med gulrot
(2 porsjoner)
INGREDIENSER:
5 egg
200 g gulrot
100 g kesam original
2 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
SLIK GJØR DU:
Forvarm stekeovnen til 220 grader.
Ha alle ingrediensene i en blender og miks til du har en jevn røre. Hell røren på et stekebrett kledd med bakepapir og spre den godt utover.
Stek i ca. 20 minutter. La den avkjøle seg noe før du fyller rullen med det du måtte ønske. Jeg synes det er supergodt med pesto, kyllingskinke og litt salat eller tacorester, men her er det egentlig bare å prøve seg fram og finne ut hva du liker 🙂
– Karoline –