Karolines sunne, næringsrike vafler med linser

Hei, hei 🙂

For mange gjelder litt strengere kostholdsregler i ukedagene enn i helgene. Sånn er det for meg i alle fall, men det betyr likevel ikke at jeg ikke koser meg med masse god mat i hverdagen. For, hallo, når jeg kan spise vafler hele uka er det virkelig ikke noe problem å ha et sunt og næringsrikt kosthold. Forrige uke spiste jeg vafler så og si hver dag. Blitt litt hektet kan du si, men disse vaflene her er jo så gode! Og sunne, næringsrike, mettenede, avhengighetsskapene, osv. Prøv dem! Lag røra kvelden i forveien og stek deg noen vaffelplater til frokost, eller som du kan ha med i matpakken på jobb/skole. Ellers passer de også utmerket som en sunnere dessert!

Det er sikkert noen som lurer på om du kjenner noe til smaken på linsene. Nei, det gjør du ikke 🙂 Verken smak eller konsistens. De er bare med for å gjøre næringsinnholdet i vaflene enda bedre. Linser er proteinrike og inneholder viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter. Som du skjønner er dette supervafler. Perfekt for både store og små!

Vaffel 1

Vaffel

Karolines næringsrike linsevafler
(10-12 vaffelplater)

INGREDIENSER:
1 pk. linser (jeg brukte GoGreen)
4 egg
1 banan, moden
200 g gresk yoghurt
150 g havregryn
1 scoop vaniljeprotein (kan sløyfes)
3 ss sukrin gold eller kokossukker
1 ts kanel
1 ts kardemomme
2 klyper himalayasalt
ca. 2 dl vann (evt. melk)

SLIK GJØR DU:
Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til du har en jevn røre. La røra hvile 10-15 minutter før du steker vafler i et smurt vaffeljern.

Server med ost og syltetøy, eller f.eks nøtte- eller sjokoladepålegg. Nam ♥

Håper det smaker!

Vaffel 4

– Karoline –

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*