Cute breakfast idea for kids

Min lille frøken er ikke alltid like interessert i frokost, så i dag bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. Jeg gikk for overnight oats pyntet med kaniner. Hvis ikke det får enhver småttis interessert, blir i alle fall jeg overrasket.

Da jeg var liten og var i barnebursdag, ble jeg alltid misunnelig på de som fikk en fancy kake formet som en figur, eller noe i den duren. I min bursdag ble det nemlig alltid servert standard langpannekake. Tror mamma så på det som en stor utfordring, og holdt seg derfor til det hun hadde gjort før, til min store skuffelse. Jeg var selvfølgelig takknemlig for at jeg i det hele tatt fikk kake, men en gigantisk bamsekake var drømmen.

Poenget mitt er det at mat tydeligvis blir mye mer spennende og stas å dytte i munnen når det ligner på noe barna kan finne i lekekassa. Sjokkerende? Nei. Krever det litt mer jobb? Ja, men er absolutt verdt det. Tror faktisk jeg hadde like stor glede av det som hun som fikk det servert.

Vel, tilbake til frokosten. Det er absolutt ikke noe hokus pokus og temmelig rett fram.

Overnight oats, eller over-natten-havregrøt, har kanskje de fleste testet ut til nå? Det ligger i hvert fall oppskrifter strødd utover hele internett. Jeg skal likevel fortelle hva jeg har benyttet meg av.

DU TRENGER:

Til overnight oats:
40 g havregryn
20 g linfrø
Et veldig lite dryss med kanel og kardemomme
1/2 banan
2 SS vaniljekesam
1 dl melk

Til topping:
Blåbær
Kellogg’s All-Bran frokostblanding
Kaniner aka fryst banan

SLIK GJØR DU:
Mos banan i en bolle. Tilsett havregryn, linfrø, vaniljekesam, krydder og melk. Bland godt. Hvis du vil ha fryst banan i form lager du det nå også. Gi bananen en runde med stavmikseren og hell over i valgfri form. Sett begge deler kjølig over natten. Neste morgen er det bare å toppe med frokostblanding, blåbær og kaniner 🙂

Cute breakfast for kids 
Cute breakfast for kids

Cute breakfast for kids

Håper det frister den lille ♥

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*